Бизнес и финанси

pazarstil.com - Сайтове за семена, фирми за семена, семена онлайн, онлайн търговия със семена за зеленчуци и цветя. Разсадници и градински центрове за продажба на семена в София. Качествени сортови семена за редки семена и растения.

orbicont.com - Когато бизнесът ви се разраства, същото се случва и с документите, които той генерира. Броят на документи пряко зависи от финансовата дейност на вашата фирма, като тенденциите са той да се увеличава дори и при бизнеси в застой, тъй като постоянно изникват нови разпоредби, променят се закони, приемат се нови данъци, без старите разпоредби да отпадат. Ако оборотът от документи на вашия бизнес е във възход или застой, или просто се нуждаете от ориентиране в гората от закони, правила и разпоредби, значи имате нужда от счетоводител. Обърнете се към нас. Счетоводна къща Орби конт.

7bg.net - Кредити - ипотечни, потребителски, бизнес, жилищни и бързи кредити. Информация за всички предлагани на пазара кредити. Кредитни карти и заеми за физически и юридически лица.

dohodat.com - Създайте допълнителен доход.

finart-bg.com - Годишно счетоводно и данъчно приключване. Изготвяне на годишни данъчни декларации. Регистрации и дерегистрации по ЗДДС. Представителство пред НАП, НОИ, НСИ. Управление на персонала - личен състав и обработка на заплати.

hds-group.com - HDS е водеща компания на българския пазар, предлагаща бизнес услуги от висок клас, в областта на информационния мениджмънт и оптимизирането на бизнес процеси. HDS е с дългогодишен опит в обслужването на български и международни компании с установени практики и стандарти на работа.

m3consulting.eu - М3 Consulting е компания специализирана в консултирането и управлението на хотели и ресторанти. Мениджърските и консултантските услуги, които предлагаме са на много високо професионално ниво, защото знанията и опита, които имаме са придобити в продължение на много години работа в някои от най-реномираните и престижни хотели в света.

upravlenienaimoti.com - Професионален домоуправител. Управление и поддръжка на сгради. Поддръжка на общи части на сгради. Почистване и озеленяване. Събиране на месечни такси от живущите. Качество на най-ниски цени! „ТРИУМФ КОНСУЛТ” ЕООД е фирма, специализирана в управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти.

businessbox.bg - Бизнес Бокс - инструменти за оптимизиране на Вашия малък и среден бизнес.

projecta.bg - ПРОДЖЕКТА е първата българска фирма, специализирана в областта на консултациите и обучението по управление на проекти, сертифициране по управление на проекти - PMP, IPMA,PRINCE2, разработване на проекти за финансиране от ЕС.

correctproject.com - Динамична компания работеща в областта на управление на проекти и оптимизиране на паричните потоци, строителен мениджмънт, огромен опит в упражняването на инвеститорски контрол в строителството.

homecarebg.com - Предлага услуги в областта на наемане и отдаване под наем , покупко-продажби и професионален домоуправител - управление и подръжка на недвижими имоти от всякакъв тип.

procon-consult.bg - Прокон разработва и управлява проекти в областта на възобновяемите енергийни източници - соларна и вятърна енергия, биомаса и енергия микс. Българската форма е дъщерно дружество на германската фирма Прокон.

iso-bg.org - Интегрирани системи за управление, съответстващи на два или повече международни стандарта, оценка на управлението на одитираната организация за съответствие с международните стандарти и спецификации.

e-vidin.com - Бизнес каталог Видин. Каталог на фирмите от Видин и региона и тяхната основна дейност представени в отделни категории.

Реклама

Реклама


Уеб директория Бизнес и финанси, добави сайт, каталог сайтове, български сайтове, указател, връзки, линкове