Селско стопанство

agrozona.bg - Агрозона е Издание за земеделски производители и преработвателни в България.

grain.bg - Националната асоциация на зърнопроизводителите НАЗ e отраслова организация на зърнопроизводителите в Република България.

bagra98.bg - Багра 98 внася торове и химикали за защита на посевите на родния пазар от 1998 година. Фирмата разполага с голямо разнообразие от листни и водоразтворими торове. Внася и познатия Masterblend.

pchelar.com - Пчеларски Център - Южен предлага над 250 продукта в области - пчеларство, пчелни продукти, пчелни приспособления и литература.

bultrading.bg - Дейността на фирмата е съсредоточена в технологии в земеделието, покупко-продажба на хибридни семена за посев, азотни и комбинирани торове, продукти за растителна защита, износ на земеделска продукция и агрономически консултации.

motofrezibg.com - АГРАБГ ООД е директен вносител на селскостопански машини и инвентар на водещи марки в света. фирмата има 15 годишен опит в продажбата на висококачествена малогабаритна селскостопанска техника на едро и дребно.

agrotierra.eu - Ние сме разрастваща се фирма, чийто предмет на дейност са обработваемите земеделски земи в България. Нашата цел се състои в предоставяне на пълен набор от услуги, в т.ч.покупко продажба на земя, отдаване на земя под наем или аренда, консултации и организиране на цялостни земеделски инициативи.

fermer.bg - Fermer.BG - Социална мрежа на българските фермери, фермер, агротехника, оране, животни, земеделие.

zemedelie.bg - Земеделие.БГ е Национален новинарски сайт за земеделие. Новини, агро обяви, земеделска техника - трактори, комбайни, субсидии, проекти.

zagradinata.info - Предлагаме висококачествени инструменти на оптимални цени, които няма да ви подведат в работата ви и ще можете дълго да разчитате на тях.

mulch-max.com - Мулчирането е един широко разпространен начин в Европа при аранжиране и поддръжка на паркове и градини. Продуктът използващ се за тази цел се нарича “ мулч“.

vodensviat-bg.com - Професионалното изграждане на напоителни системи позволява безпроблемно поддържане на красиви тревните площи. Посетете vodensviat-bg.com и научете повече за възможностите, които предлагат напоителните системи.

decor-garden.net - Екстериорни бетонови отливки, фонтани, балюстради за градини, паркове, хотели и домове от Decor Garden. Производство и дистрибуция на декоративни бетонови изделия.

Реклама

Реклама


Уеб директория Селско стопанство, добави сайт, каталог сайтове, български сайтове, указател, връзки, линкове