Образование - Култура

csop-vd.eu - Помощно училище „Д- р Петър Берон“ започва да функционира на 15.09.1965 г. като начално помощно училище в гр. Видин.

onlineuroci.bg - Онлайн Уроци е интернет платформа в помощ на ученици и студенти. В сайта са предоставени интерактивни помощни материали и тестове по различни дисциплини, както и в сферата на компютърните технологии.

ludogorie.eu - Съхраняване и популяризиране на традициите и културните ценности на различни етнически и етнографски групи, осигуряване на възможности за трансмисия към следващите поколения и популяризиране на Разградския край и Лудогорието като място на дълголетна история и богати културни традиции!

orfeimusic.com - Оркестърът за народна музика „Орфей” от Пловдив с художествен ръководител Георги Янев е създаден през 1979 година.

dagalom.org - Проект Училищна дъга гр. Лом - изпълняван от Община Лом и СОУ ` Отец Паисий` Интеграция на ромските деца и ученици в СОУ „Отец Паисий` и ЦДГ № 13 Детски свят` в град Лом, чрез създаване на условия за равен достъп до качествено образование.

darbi.eu - Консултантска къща за висше и средно образование в чужбина. Пансионатни училища в чужбина. Езикови ваканции в чужбина.

opendoors-fairs.eu - Европейско изложение за: Висше образование в чужбина; Средно образование в чужбина след седми клас.

diplomniraboti-bg.com - Разработка на дипломни работи, магистърски тези, реферати, казуси, есета. Нашият сайт е създаден само и единствено в помощ на студента! Ние помагаме на студентите да постигнат желаните от тях резултати, представяйки професионално изготвена разработка.

grandteaching.com - Широка гама от курсове по английски език. Несравними промоции на курсовете по английски език през месец октомври. Качествено обучение за деца и възрастни.

juvenes.bg - Учебен център JUVENES в близост до НДК - занималня и курсове за ученици и възрастни. Курсове през седмицата и уикенда, в удобно за вас време.

besta.bg - Изгодни цени за курсове по английски език в София. Предлагаме уроци по английски, немски, френски за деца и възрастни, както и корпоративни обучения. Уроци по български за чужденци!

newschoolvision.com - Основни услуги: организиране и провеждане на квалификационни семинари, тренинги, обучения, тийм-билдинг за педагогически кадри.Допълнителни услуги: организиране на транспорт, нощувка, изхранване, анимация, караоке, тематични вечери и др.

astrobio.eu - Сайт за новини, анализи и коментари от областта на биологията, астробиологията и произхода на живота.

englishclub.bg - Курсове по английски език за ученици и възрастни. Фирмено обучение по английски език. Подготовка за FCE,CAE,IELTS. Школи в София, Варна , Търговище. Летни международни езикови лагери.

delta-bulgaria.com - Двугодишно професионално обучение след средно образование по 22 специалности в сферата ИКОНОМИКА, ТУРИЗЪМ, КОМПЮТРИ, ДИЗАЙН, АУДИО-ВИЗУАЛНИ ИЗКУСТВА, ЗДРАВЕ И КРАСОТА.

goldenbarons.com - „ГОЛДЕН БАРОНС“ е динамично развиваща се компания в областта на разработването на теми за всички учащи и за всички желаещи да получат качествени и навременни консултации в корпоративните финанси и проектното финансиране.

Реклама

Реклама


Уеб директория Образование - Култура, добави сайт, каталог сайтове, български сайтове, указател, връзки, линкове