web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Каталог с фирми за градината

  1. webcatalog
  2. 24.11.2013 20:52

Каталог с фирми за градината

Каталог с фирми за градината. Тук ще намерите всичко на тема цветя, градина и озеленяване в България, над 400 фирми за градината, статии, полезни съвети и много друга информация, свързана с озеленяването, цветята и градината .
А най-важното – ще намерите кои български фирми се занимават с тази дейност и пълна информация за тях. Фирмите са класифицирани в 21 различни категории, като могат да бъдат сортирани по дата на регистрация, азбучен ред или по градове, според вашето желание. Така ще прецените коя от тях да изберете за вашите нужди.
Ако сте разсадник, градински център, магазин за цветя или фирма, която се занимава с озеленяване и поддръжка на зелени площи или продавате градински мебели, градинско осветление, настилки, аксесоари, техника, фонтани, огради и всичко друго свързано с градината и двора – регистрирайте своята фирма в нашия портал в РЕГИСТРАЦИЯ. Така тя ще бъде позната и търсена в цяла България!
А също така можете да предлагате своите продукти / желателно със снимка и цена/ в каталога на нашия портал в ПРОДУКТИ за градината.

http://zeleno.bg


Отговори

Трябва да влезете в профила си за коментар.