web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Бебефон Моторола

  1. webcatalog
  2. 07.01.2014 6:58

Бебефон Моторола

Едни от най-добрите и качествени бебефони на пазара в България определено остават бебефоните от производител Моторола. Бебефоните Моторола предлагат отлично качество на оше по отлична цена. Забравете за скъпите модели предлагани в офлайн магазините и се насочете към бебефон Моторола, който може да бъде ваш само за по-малко от 70,00 лева. Чисто нов с две години пълна гаранция. С бебефон Моторола Вие ще преоткриете свободата да се разхождате свободно из вашия апартамент/къща, без да се притеснявате за състоянието на спящото ви дете.

Звукът предаван от предавателя към родителското тяло е изключително ясен, силен и се разграничава от страничните шумове, затова няма как да не разберете ако има някакъв проблем или детето Ви се събужда. С батерии преносим или на контакт избора е лично Ваш. Препоръчително е предавателя в детската стая да е включен постоянно в контакта, а приемника да е с батерии, за да можете свободно да се движите.

Бебефоните Моторола са с удобна форма и са много лесни за носене както в джоб, така и на колана или анцунг. Най-различни модели от този прозиводител, както и от други известни марки можете лесно да откриете и поръчате от онлайн детски магазин „Детски Свят“.


Отговори

Трябва да влезете в профила си за коментар.