web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Тунинг - www.carbon.bg

Тунинг – www.carbon.bg

тунинг, tuning

  1. Описание

Подробно описание


Карбоновото фолио на 3М е висок клас PVC CAST филм 200 микрона с ясно изразени видими карбонови нишки и триизмерна структура, позволяваща му да отразява светлината по същия начин, както реалните въглеродни влакна.

Цветовата гама е: черно, сиво, сребристо, бяло, златисто, кафяво. Също така се предлага и текстура драскана неръждаема ламарина. Лепилният слой 3М Comply TM позволява по-бързо и качествено залепване и предотвратява появата на въздушни мехури. Благодарение на него дори и неспециалисти могат да монтират карбоновото фолио с професионално качество. Каст технологията на производство, гарантира трайност на готовия продукт дори и на сложните 3D повърхнини, независимо дали са вдлъбнати или изпъкнали.

Фолиото карбон може да се използва за външна употреба дори и по най-натоварените детайли на автомобила. Благодарение на дебелината и здравината си, успешно предпазва предния капак и броня от нараняване на боята от удари на камъчета при движение с висока скорост. При правилен монтаж, карбонът няма проблеми при миене на автомивки, четки и дори от пароструйки. Не се наранява и надрасква от лед по колата или други подобни механични въздействия.

Характерната ефектна визия прави карбоновото фолио предпочитано за вътрешна употреба – облепяне на различни детайли от автомобилния интериор: скоростен лост, табло, скоростомер, лайсни по вратите, дори и стереоуредби и плафони изглеждат уникално, апликирани с 3М карбон.

 Ключови думи