web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

СТОП вредители! / STOP vrediteli.com

СТОП вредители! / STOP vrediteli.com

вредители,хлебарки,гризачи,мишки,плъхове,бълхи,кърлежи,оси,дървеници,термити,насекоми,плъх,унищожаване,борба,защита,комари,мухи,молци,третиране,пръскане,дезинфекция,хлебарка,мишка,обеззаразяване,гадини,дезинсекция,мравки,дворове,зелени площи,дератизация,паразити,дезакаризация, инсекти,обезпаразитяване,обработки,ДДД услуги,ДДД договори,дом,стаи,апартаменти, вход, блок,входове,къщи,вили,мазета,таван,гаранция,качество,добри цени,РЗИ,ХЕИ,жилища,търговски обекти,открити площи, ДДД дейност,DDD uslugi,DDD deinosti,DDD dogovori,otkriti ploshti,tyrgovski obekti,jilishta,garanciq,kachestvo, dobri ceni,tawan,maze,kushta,kashta,tavan,vila,vhod,blok,bloc, apartament,staq,dom,obezparazitqvane,insekti,dezakarizaciq, gadini,dezacarizaciq,paraziti,deratizaciq,dezinsekciq,zashtita, dezinfekciq,borba,pruskane,obrabotki,hlebarki,hlebarka, nasekomi,grizachi,dworove,dvor,obezzaraziavane,licens,firmi, garancia,protokol,trevi,zeleni tereni,ploshti,grizachi,terasi,ceni, tretirane,mishki,pluhove,plahove,unishtojavane,termiti,molci, muhi,komari,osi,kurleji,karleji,balhi,pluh,plah,mishka,mishca, darvenici,durvenici,stopvrediteli.com,vrediteli

  1. Описание

Подробно описание


Нашата фирма „Мони-93”  ЕООД – „СТОП вредители” е лицензирана за борба с вредителите – хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, комари, мишки, кърлежи, плъхове и други вредители. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещу вредителите се извършва само със съвременни препарати от водещи световни производители, лицензирани от МЗ за професионална и домашна употреба. Те са безвредни за хора, домашни животни и растения. Препаратите са от последен клас без характерен цвят, миризма и не причиняват алергии. „СТОП вредители” третираме жилища, търговски обекти, външни пространства и терени, които се нуждаят от професионална борба с вредителите.

Разполагаме с персонал, който е съставен от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта ДДД – дезинфекция, дезинсекция, дератизация и е преминал обучение в РЗИ (ХЕИ).

Ръководител на дейността е инженер-химик с дългогодишна практика и лиценз от НЦЗПБ.

Борбата с вредители осъществяваме в София-град, София – област, Перник, Благоевград, Дупница, Пазарджик, Пловдив, както и прилежащите им в близост населени места. „СТОП вредители” извършва както еднократна дезинсекция и дератизация срещу вредители, така също и обработки по сключени абонаментни ДДД договори, които се изискват от органите на РЗИ (ХЕИ).

Фирмата ни използва и Интегриран Пест Мениджмънт, който набляга на превантивните мерки, наблюдения и превенция. Целта на „СТОП вредители” е гарантирано, бързо и ефикасно премахване на хлебарки и други вредители (инсекти и гризачи), като по този начин се грижим за Вашето здраве и това на обществото.

 Ключови думи