web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Професионално почистване на Вашия дом и автомобил - Фирма Лемонфреш

Професионално почистване на Вашия дом и автомобил – Фирма Лемонфреш

Почистване, чистене, килими, настилки, основно почистване и пране на мебели ,пране на седалките на автомобил на адрес, почистване на твърди настилки в двор и градина, миене на рекламни пана, огради и др.-Фирма за почистване Лемонфреш

  1. Описание

Подробно описание


 

Пране на автомобили - Обезпрашаване на интериорната част на автомобила – табло, седалки , под, стелки, таван, врати, кори, багажник. Следва изпиране на седалките, пода, багажника и тапицираните елементи по вратите на автомобила и подлакътника. Изпирането се извършва с специализирана перяща машина наречена екстрактор. Благодарение на мощния двигател, седалките се почистват дълбочинно от натрупаните с времето замърсявания.  След това се почистват стъклата на автомобила и се третира таблото и останалите твърди повърхности в салона на Вашия автомобил.

Пакет „Текстил и мека мебел“ - „Лемонфреш“ предлага на Вашето внимание специален пакет, свързан с дълбочинно премахване на натрупаната с времето прах във Вашия матрак, мека мебел, килим. По наше мнение, дълбочинното обезпрашаване и изпирането на меките текстилни модули във Вашия дом или офис, трябва да се извършва поне два пъти в годината.

Основни дейности - Вие сами можете да определите от какво имате нужда, а ние ще поемем отговорността  и ще положим нужното старание да удовлетворим Вашето желание.

Пакет основно комплексно почистване 
 
Пакет следремонтно основно почистване