web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Пречиствателни съоръжения за битови отпадни води BIO CLEANER®

Пречиствателни съоръжения за битови отпадни води BIO CLEANER®

Енви пур, Био клинър, пречиствателни станции, за къщи, опадъчни води, аеробна технология, HG Sons

  1. Описание

Подробно описание


Внос, доставка и монтаж на чешки пречиствателни станции за отпадни води технология BIOCLEANER.  Технология BIOCLEANER.  е най-добрата технология за пречистване на битови отпадни води. Тя е разработена и патентована от чешки учени, а производител на тези пречиствателни станции е чешката фирма Envi-pur.  Това е технология, която не изисква никаква поддръжка и пречиства отпадните води без да се добавят никакви консумативи. Пречиствателни станции BIOCLEANER имат издадени всички сертификати за качество както на самата технология, така и на всички останали компоненти , участващи в технологичния процес на пречистване в цялата система. Това са Европейски сертификати, издадени от оторизираниза това институции и лаборатории и са абсолютна гаранция за качествата на тези пречиствателни станции.

За България основен вносител на пречиствателни станции BIOCLEANER  е българската фирма Ейч Джи Енд Сонс ЕООД, която е оторизиран представител  на фирма Envi-pur  за страната и притежава сертификат за монтаж и гаранционно обслужване на съоръженията. Поради големия интерес към съоръженията  фирма Ейч Джи Енд Сонс ЕООД се стреми да поддържа непрекъснато налични количества и е в състояние да отговори на всички изисквания на своите клиенти. Фирмата успява да покрие като дистрибуция цялата страна и през последните години е монтирала и пуснала в експлоатация стотици пречиствателни станции.

На фирменият сайт:  http://hg-sons.com/  на фирма Ейч Джи Енд Сонс ЕООД може да се видят много и различни видеоклипове и снимки, а чрез формата за контакт всеки клиент може да получи своята подробна оферта. Екип на фирмата винаги е готов безплатно да отиде на място и да консултира всеки конкретен случай.

Пречиствателни станции BIOCLEANER  се доказаха като перфектни съоръжения, с които всеки може да реши проблема с липса на канлизация за поколения напред.