web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Колор Глаз

Колор Глаз

огъване на стъкло, стъклени душ кабини, закаляване на стъкло, стъклени плотове, стъклени барове, бронирано стъкло

  1. Описание

Подробно описание


„Колор Глаз“ е фирма с над 20-годишен опит в сферата на стъкларската промишленост и арт-дизайна. Следвайки модерните тенденции развихме стъкларско ателие и цех за изработка на стъклени уникати по поръчка, фасади и прегради с огънато стъкло, витражи, мебели от стъкло, душ кабини, стъклопакети, бронирано стъкло, както и декориране с матирана и цветна графика. Благодарение на дългогодишния ни опит, ние можем да Ви предложим консултация и изготвяне на проекти от художници, дизайнери, архитекти и инженери, запознати със спецификата и качествата на стъклото.

„Колор Глаз“ е предпочитана фирма от много банки, заведения, вериги магазини, строителни фирми, както и частни клиенти, заради своята лоялност, внимание към детайла и цялостните решения, които предлага. С гордост можем да се похвалим, че не само сме едни от най-добрите в България, но имаме и много завършени обекти в страни като Германия, Франция, Австрия и др.

Като официален дистрибутор на ФАП и Баоли продукти за региона, „Колор Глаз“ предлага пълен асортимент от бои, художествени материали и инструменти за обработка на стъкло, изработка на стъклени пана и витражи. Нашата база, както и изключителен набор от материали позволява да наемете пещи, да си закупите материали и да разчитате на съвет от наша страна, за да създадете свое собствено произведение на изкуството или бижу.