web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Τουρκία Κρίση υπουργός ιδιωτικος ντετεκτιβ Αβραμόπουλος: Eν μέσω κρίσης, κάποιοι επεξεργάζονται σχέδια

Τουρκία Κρίση υπουργός ιδιωτικος ντετεκτιβ Αβραμόπουλος: Eν μέσω κρίσης, κάποιοι επεξεργάζονται σχέδια


  1. Описание

Подробно описание


ιδιωτικος ντετεκτιβ Σαφές μήνυμα ιδιωτικος ντετεκτιβ ιδιωτικος ντετεκτιβ προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης πρώτης βολής των S-300 στην Κρήτη. “

Αβραμόπουλος: Eν μέσω κρίσης, κάποιοι επεξεργάζονται σχέδια ιδιωτικος ντετεκτιβ

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι την ώρα που η χώρα περνάει κρίση, κάποιοι επεξεργάζονται σχέδια, αφήνοντας αιχμές για την προκλητική στάση της Τουρκίας.

Όπως είπε ο υπουργός, το οπλικό σύστημα που έχει αποκτηθεί εδώ και 14 χρόνια και κάποιοι πίστευαν ότι δεν λειτουργεί και ότι έχει απαξιωθεί, σήμερα «αποδείξαμε ότι είναι σε άριστη κατάσταση, ζωντανό και στα χέρια ικανών και καλά εκπαιδευμένων αξιωματικών».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε πως «όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η σημερινή βολή με τους S-300 είναι ένα μήνυμα σταθερότητας και ειρήνης της περιοχής και οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν ισχυρό αμυντικό σύστημα, που υπηρετεί τη διεθνή ειρήνη».

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό που υπηρετεί το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα και μάλιστα τους έδωσε τιμητική άδεια έξι ημερών.

ιδιωτικος ντετεκτιβ ιδιωτικος ντετεκτιβ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ιδιωτικος ντετεκτιβ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ιδιωτικος ντετεκτιβ

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/381660/avramopoylos-en-meso-krisis–kapoioi-epexergazontai-shedia
ιδιωτικος ντετεκτιβ…