web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Ρομάν Αμπράμοβιτς Ρομάν Αμπράμοβιτς βία Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος - Διεθνή - Οι οπαδοί του Μόρσι θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα

Ρομάν Αμπράμοβιτς Ρομάν Αμπράμοβιτς βία Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος – Διεθνή – Οι οπαδοί του Μόρσι θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα


  1. Описание

Подробно описание


Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Διεθνή – Οι οπαδοί Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος του Μόρσι θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος Οι ισλαμιστές οπαδοί του ανατραπέντος από τον στρατό προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι θα μποϊκοτάρουν Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος το δημοψήφισμα για το νέο Σύνταγμα της χώρας που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Ιανουάριο και θα ξεκινήσουν μια εκστρατεία εναντίον του, δήλωσε σήμερα ένας από τους εκπροσώπους τους.

Η Συμμαχία κατά του πραξικοπήματος, στην οποία κυριαρχούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στους οποίους ανήκει ο Μόρσι, αρχικά εξέταζε το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους υποστηρικτές της να καταψηφίσουν το νέο Σύνταγμα.

«Απορρίπτουμε οποιοδήποτε δημοψήφισμα διοργανώνεται υπό στρατιωτικό καθεστώς», δήλωσε ο Χάμζα αλ Φαράουι, εκπρόσωπος του κινήματος αυτού που ζητεί την επιστροφή στην εξουσία του εκλεγέντος προέδρου Μόρσι, ο οποίος ανατράπηκε από τον στρατό τον Ιούλιο και έκτοτε κρατείται.

Ο Συνασπισμός των ισλαμιστικών ομάδων, που διοργανώνει σχεδόν καθημερινά διαδηλώσεις παρά τη βίαιη καταστολή, θα ξεκινήσει μια εκστρατεία ώστε οι πολίτες να μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα, σημείωσε ο Φαράουι.

Το δημοψήφισμα, που είναι προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί ώστε να επικυρωθεί το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου, το οποίο θα αντικαταστήσει αυτό που ανεστάλη όταν ο στρατός εξεδίωξε από την εξουσία τον Μόρσι.

Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

„Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων“, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο „Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;“ βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

„Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες“, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο

Καταγγέλλει την Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείας

Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.

Η ανατ ροπή από τον στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος διαδηλώσεις εναντίον του, προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.

«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.

Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=284001&catID=4
Έπιπλα Βόλος Έπιπλα Γραφείου Βόλος…