web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ Μιχελάκη Μιχελάκη Κατασκευή Ιστοσελίδων «Ντροπή για τον ΑΟΧ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ Μιχελάκη Μιχελάκη Κατασκευή Ιστοσελίδων «Ντροπή για τον ΑΟΧ»


  1. Описание

Подробно описание


Κατασκευή Ιστοσελίδων «Ντροπή για τον ΑΟΧ»

«Ντροπή για τον ΑΟΧ» Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό του ΑΟΧ, Αντώνη Βασιλομιχελάκη, είχε ο παίκτης της Γλυφάδας, Άρης Γαλανόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε για το περιστατικό: «Είναι ντ ροπή για μια ιστορική ομάδα, όπως ο ΑΟΧ, να επιτρέπει σε κάποιους ανθρώπους να βρίσκονται στον πάγκο της, να την εκπροσωπούν και να προβαίνουν σε τέτοιες αντιδράσεις, που δεν μπορούν να αρέσουν σε κανέναν, είτε φίλαθλο της ομάδας είτε απλό άνθρωπο της πόλης των Χανίων».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, Κατασκευή Ιστοσελίδων που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα Κατασκευή Ιστοσελίδων θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι Κατασκευή Ιστοσελίδων οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

Κατασκευή Ιστοσελίδων Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες στους παιδικούς σταθμούς

Με αφορμή τις καταγγελίες του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, αλλά και σχετικό δημοσίευμα για τους παιδικούς σταθμούς, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, κυρία Παναγιώτα Τσάκου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις οποίες τώρα καλείται Κατασκευή Ιστοσελίδων να διερευνήσει αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, παράτυπα ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» -χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ με 170 εκατ. ευρώ- της ελληνικής εταιρείας τοπικής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ζητούσαν ποσά για τροφεία των βρεφών και των παιδιών που φυλάσσουν.

Οι γραπτές καταγγελίες, που έγιναν στον αρμόδιο Κατασκευή Ιστοσελίδων φορέα υλοποίησης του Κατασκευή Ιστοσελίδων προγράμματος Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), αφορούν 10 – 15 ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς μεταξύ των 765 που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα. Σχετίζονται με υπηρεσίες για τις οποίες, οι μεν ιδιοκτήτες των παιδικών Κατασκευή Ιστοσελίδων σταθμών υποστηρίζουν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στις παρεχόμενες από το ΕΣΠΑ υπηρεσίες, οι δε γονείς των παιδιών υποστηρίζουν ότι περιλαμβάνονται στη χρηματοδότηση που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες από το ΕΣΠΑ.

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι στις παρεχόμενες Κατασκευή Ιστοσελίδων υπηρεσίες, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, περιλαμβάνονται η φύλαξη των παιδιών με δραστηριότητες για την απασχόληση, το παιχνίδι και την ψυχαγωγία (με ανάλογο υλικό), η σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό) και δαπάνες γραφικής ύλης ύψους 100 ευρώ για κάθε παιδί.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

source: http://footballleaguenews.gr//teams/south/glifada/item/26136-ντροπή-για-τον-αοχ.html
Κατασκευή Ιστοσελίδων