web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Μαγνησία παιδί Κυριακή ιδιωτικος ντετεκτιβ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :

Μαγνησία παιδί Κυριακή ιδιωτικος ντετεκτιβ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :


  1. Описание

Подробно описание


ιδιωτικος ντετεκτιβ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ | ΘΕΣΣΑΛΙΑ :

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΟΕΒΕΜ | ΘΕΣΣΑΛΙΑ : ιδιωτικος ντετεκτιβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30μ.μ αποφάσισε να πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην κοινόχρηστη αίθουσα της Ομοσπονδίας «ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΓΙΑΣ» την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 για να χαρίσουμε δώρα στα παιδία των απόρων οικογενειών καθώς και να παραδώσουμε τα φάρμακα που θα συγκεντρώσουμε από όλα τα μέλη των συλλόγων της Ομοσπονδίας μας στο κοινωνικό φαρμακείο της πόλης μας. Καλούμε όλα τα μέλη μας, συναδέλφους να συνδράμουν στην προσπάθεια μας, προσκομίζοντας ότι φάρμακα έχουν περίσσευμα στα σπίτια τους και σε άλλους μπορούν να είναι χρήσιμα να τα προσκομίσουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας Παύλου Μελά 43-45( πρώην ΕΛΤΑ) από 16 Δεκεμβρίου 2013 και μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2013. Καλούμε όλα τα μέλη μας και φίλους να παρευρεθούν στην χαρούμενη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                         ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ιδιωτικος ντετεκτιβ ιδιωτικος ντετεκτιβ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την ιδιωτικος ντετεκτιβ πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα ιδιωτικος ντετεκτιβ με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ιδιωτικος ντετεκτιβ Φάρμακα ιδιωτικος ντετεκτιβ σε ανασφάλιστους και απόρους

Ανακοινώθηκε στο υπουργείο υγείας, η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) της Αρχιεπισκοπής και του υπουργείου υγείας, με στόχο τη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου για τους ανασφάλιστους και τους άπορους.

Ο υπουργός υγείας, Α. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη δημιουργία τράπεζας φαρμάκου, τόνισε ότι από τους 34.000 πολίτες που έχουν κάνει αιτήσεις για να ενταχθούν σ΄ αυτό το πρόγραμμα βοήθειας, έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα 10.500.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να διατίθενται δωρεάν και ιδιωτικος ντετεκτιβ φάρμακα λίγους μήνες από την ημερομηνία λήξης τους και εκτιμάται, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού ότι θα συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 900.000 φάρμακα, τα οποία ιδιωτικος ντετεκτιβ θα διατίθενται αφού προηγουμένως έχουν ελεγχθεί από τον ΕΟΦ.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για το νέο νομοσχέδιο για το φάρμακο, η συζήτηση άνοιξε και για το θέμα των γενοσήμων.

Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο υγείας προτίθεται να μειώσει περισσότερο τις τιμές των γενοσήμων και να δώσει κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς, ώστε να αυξηθεί η χρήση τους και να αγγίξει το 60%, ενώ δεν αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο να ενθαρρυνθούν και οι ασφαλισμένοι να τα χρησιμοποιούν.

Όπως ανέφερε ο υπουργός υγείας «δεχόμαστε κριτική από την τρόικα για τη χαμηλή συμμετοχή (25%) των ασφαλισμένων στο φάρμακο όταν στην Πορτογαλία η συμμετοχή ιδιωτικος ντετεκτιβ είναι 38%. Παρότι έχει τεθεί, είναι ένα θέμα που δεν συζητάμε».

Τα γενόσημα φάρμακα ελέγχονται από τον ΕΟΦ και το ποσοστό που κρίνονται ιδιωτικος ντετεκτιβ ακατάλληλα είναι μόλις 4%, όσο και στα πρωτότυπα, είπε.

Όπως τόνισε, εξάλλου, πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης «εμείς δεν διαφωνούμε με τη χρήση ιδιωτικος ντετεκτιβ γενοσήμων αρκεί τα φάρμακα αυτά να ελέγχονται και να είναι ασφαλή για τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι πριν ο υπουργός υγείας μιλήσει για το θέμα των γενοσήμων στη συνέντευξη Τύπου, προκλήθηκε ένταση μεταξύ δημοσιογράφων, του Α. Γεωργιάδη και του προέδρου του ΙΣΑ, επειδή οι εκπρόσωποι του Τύπου επέμεναν ο υπουργός υγείας να μιλήσει για τα γενόσημα.

Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι «γκρινιάρηδες» και κάνουν σαν στρουμφάκια, συμπληρώνοντας ότι στο εξωτερικό οι δημοσιογράφοι δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Ο Γ. Πατούλης, μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, τους αποκάλεσε «ανακριτές».

ιδιωτικος ντετεκτιβ

source: http://e-volos.gr/el/topika_1/xristougenniatiki_ekdilosi_tis_oebem.html
ιδιωτικος ντετεκτιβ…