web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Θεσσαλονίκη Λακωνία Θεσσαλονίκη Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη - Κοινωνία - Η Χρυσή Αυγή «καίει» την Εκκλησία

Θεσσαλονίκη Λακωνία Θεσσαλονίκη Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη – Κοινωνία – Η Χρυσή Αυγή «καίει» την Εκκλησία


  1. Описание

Подробно описание


Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία – Η Χρυσή Αυγή «καίει» την Εκκλησία Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Ποικίλες αντιδράσεις και ενόχληση σε εκκλησιαστικούς κύκλους έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση οπτικού υλικού που παρουσιάζει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να περιγράφει τις απόψεις του για συγκεκριμένους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική από τους υπολογιστές του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής και άλλων κατηγορούμενων βουλευτών και τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια των ανακριτριών Ιωάννας Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος, εμφανίζεται να επικαλείται συγκεκριμένους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατονομάζοντάς τους ως υποστηρικτές, ακόμα και χρηματοδότες του κόμματός του, ενώ σε άλλα σημεία της ομιλίας του σχολιάζει ακόμα και τις αρχιεπισκοπικές εκλογές του 2008 που ανέδειξαν τον κ. Ιερώνυμο.

Real.gr ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ3 από realmedialive

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής σε συζήτηση που γίνεται -όπως φαίνεται από το βίντεο- στο περιθώριο κάποιου τραπεζιού και ενώπιον λίγων ανθρώπων ακούγεται να αναφέρεται σε «διεφθαρμένους δε σποτάδες», ενώ εκφράζει απόψεις γενικά για τις θρησκείες, όπως το Ισλάμ και το εβραϊκό θρήσκευμα.

Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Στην συνέχεια κάνει ονομαστική αναφορά σε συγκεκριμένους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος λέγοντας ότι «έχουμε επαφές με Μητροπολίτες συγκεκριμένους που το αξίζουν, όπως ο Πειραιώς Σεραφείμ, που δεν καταλαβαίνει τίποτε». Ένας από αυτούς που συμμετέχουν στη συζήτηση ζητά τη γνώμη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής για τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να αναφέρεται με υποτιμητικά λόγια στο πρόσωπο του ιεράρχη, σχολιάζοντας ταυτόχρονα και τις αρχιεπισκοπικές εκλογές του 2008. «Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός αν δεν ήτανε (σ.σ. ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος), δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος ο Σπάρτης που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος…».

Αμέσως μετά εκφράζει την άποψή του για τον Μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο υποστηρίζοντας ότι «ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα γηροκομείο ολόκληρο και μας ψήφισε στις εκλογές». Ως καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του» χαρακτηρίζεται ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

«Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής…» λέει στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Απορία και ενόχληση

Την έντονη δυσφορία τους για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Νίκου Μιχαλολιάκου εξέφρασαν αρκετοί από τους ιεράρχες που εμφανίζονται να αποτελούν αντικείμενο σχολίων του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Κύκλοι της Μητρόπολης Πειραιώς μιλώντας στο Real. Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη gr, υπογραμμίζουν ότι Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη οι θέσεις του κ.Σεραφείμ για το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι σαφώς διατυπωμένες σε σειρά επίσημων ανακοινωθέντων, το περιεχόμενο των οποίων δεν επιδέχεται παρερμηνείας.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς τον περασμένο Απρίλιο έχει χαρακτηρίζει παγανιστικό το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ το Σεπτέμβριο του 2013 σε άλλο μακροσκελές ανακοινωθέν του έκανε λόγο για «την απόλυτο σχάση, το μέγιστο χάσμα μεταξύ του Ευαγγελικού μηνύματος ζωής και αληθείας, που μόνο αυτό μεταβάλλει τον σκληρό και βάναυσο κόσμο σε Βασιλεία του Θεού και της παγανιστικής λατρείας του αλόγου και ασυνειδήτου δήθεν ανικήτου ηλίου, που αποτελεί το εφαλτήριον της ιδεοληψίας για την λατρεία της δυνάμεως, της επιβολής και της αρνήσεως της ετέρας γνώμης, γνωρίσματα αποδεδειγμένα πλέον με πλήθος πραγματικών περιστατικών, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η «στρατιωτική συγκρότησις του χώρου και η παγανιστική ιδεοληψία το bodybuilding, η θεοποίηση του σώματος κατά το αρχαιοελληνικό πρότυπο και ο νομιμοποιούμενος από την ιδεοληψία «τσαμπουκάς» αποτελούν το εφιαλτικό μείγμα που αποδομεί τις αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος που χαρακτηρίζεται ως «πολιτικάντης» από τον Νίκο Μιχαλολιάκο σχολιάζοντας στο Real.gr τις δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «δεν είναι μειωτικές του ήθους του».

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος, παρεμβαίνοντας χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Mega εξέφρασε την απορία αλλά και την έντονη ενόχλησή του για όσα φέρεται να υποστηρίζει σε βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος για το πρόσωπό του. Ο ιεράρχης αρνήθηκε κάθε σχέση με τον γενικό γραμματέα ή άλλα στελέχη της ΧΑ στη Λακωνία, διαψεύδοντας τα περί στήριξής του στο ακροδεξιό κόμμα στις τελευταίες εκλογές.

Real.gr Σπάρτης Ευστάθιος Mega Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη από realmedialive

«Εκφράζω την οδύνη της ψυχής μου που ακούω αυτά τα πράγματα … Ουδέποτε το πρόσωπο αυτό είχε σχέση με τη Μητρόπολη… δεν τον γνωρίζω», υπογράμμισε και πρόσθεσε εμφανώς αγανακτισμένος: «ελέγξατε ότι λέει αλήθεια; Πώς Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη είναι δυνατόν να παίρνετε τέτοια πράγματα τοις μετρητοίς;» διερωτήθηκε. Ο Μητροπολίτης Σπάρτης υποστήριξε τέλος, πως ουδέποτε έλαβε μέρος σε πολιτικές διεργασίες και ότι δεν γνωρίζει κανένα από τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ.

Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Θ. Πάγκαλος: «Σε Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.

«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω

αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου

λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η

ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το „μαζί τα

φάγαμε“. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να

πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους

ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα

είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν

θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.

Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το

10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε

ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο

Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν „ελάτε να πάμε

μπρος“. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να

διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν

επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν

με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και

έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον

γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ

του ΚΚΕ να μην Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο

Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι

είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.

Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και κόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».

Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».

Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=283354&catID=3
Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη…