web-bg.eu  |  Уеб каталог  |  Уеб зона  |  Уеб линкове

Βενιζέλου μετρό μετρό Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη  «Ανοίγει ο δρόμος για να σωθεί το ιστορικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης»

Βενιζέλου μετρό μετρό Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη «Ανοίγει ο δρόμος για να σωθεί το ιστορικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης»


  1. Описание

Подробно описание


Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη «Ανοίγει ο δρόμος για να σωθεί το ιστορικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης», υποστηρίζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, καθώς, όπως αναφέρει σε……

«Ανοίγει ο δρόμος για να σωθεί το ιστορικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης» Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη H ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για την απόφαση της επιτ ροπής αναστολών του ΣτΕ

«Ανοίγει ο δρόμος για να σωθεί το ιστορικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης», υποστηρίζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «μετά την με αρ. 528/2013 απόφαση της Επιτ ροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, ήρθε η ώρα να πάψουν να παίζουν ‘κρυφτό’ με το θέμα των αρχαιοτήτων του Σταθμού Βενιζέλου, τόσο το υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού όσο και η Αττικό Μετρό».

Ο ΣΕΑ θεωρεί, ότι η απόφαση της Επιτ ροπής Αναστολών του ΣτΕ «δικαιώνει την επιμονή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, του δήμου Θεσσαλονίκης, της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και πολλών φορέων της πόλης να διασωθεί στη θέση του το ιστορικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης ως ένας ζωντανός αρχαιολογικός χώρος-τοπόσημο, ενταγμένος στο σύγχρονο έργο του ΜΕΤΡΟ της πόλης». Επίσης, σημειώνεται ότι μετά από έναν χρόνο από την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης για τη μεταφορά του μνημείου «και, παρά τις αντιδράσεις και τις προτάσεις για συνύπαρξη αρχαιοτήτων και σταθμού, η Αττικό Μετρό αρνείται πεισματικά να προχωρήσει σε εναλλακτικές μελέτες, ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού αρνείται πεισματικά να επανεισάγει το θέμα στο ΚΑΣ».

Παράλληλα, ο ΣΕΑ ζητεί να τεθεί το ζήτημα από την αρχή, όπως διεκδικεί εξαρχής. Δηλαδή, να εκπονηθούν εμπεριστατωμένες και κοστολογημένες προκαταρκτικές μελέτες για όλες τις εναλλακτικές λύσεις συνύπαρξης αρχαιοτήτων και σταθμού, να ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες στον σταθμό Βενιζέλου και να καταστεί ο χώρος επισκέψιμος σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. «Θα είναι απαράδεκτο να περιμένει και πάλι το υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού την οριστική εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης του δήμου Θεσσαλονίκης στο ΣτΕ στις 15.01.2014 αφήνοντας να χαθεί πολύτιμος χρόνος», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη Η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να δημιουργεί

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα  αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά  παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Την Τετάρτη 18 Σεπ Τεμβρίου το «Πέρασμα των Μάγων» παρουσιάζεται στο Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος) στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Την συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος): Είσοδος Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη από οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου

Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

πληροφορίες στο τηλ: 210 9760505

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη την «Ασπιρίνη» κι από Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και  σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.

Με το „Πέρασμα των Μάγων“ – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό -  οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης

Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παρ αγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη αλλοδαποί έβαλαν παράνομα στη χώρα χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί στα σύνορα του Προμαχώνα

Περισσότερες από εννέα χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών κατάφεραν να περάσουν από τα σύνορα του Προμαχώνα τρεις αλλοδαποί, δύο Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη βουλγαρικής και ένας ρουμανικής κατ αγωγής, που συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Οι δράστες με το παράνομο φορτίο, έγιναν αντιληπτοί, έξω από την πόλη των Σερρών, στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης, μετά από έρευνες που έκαναν άνδρες της Αστυνομίας, στην υπερφορτωμένη νταλίκα που οδηγούσαν.

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε και οι τρεις αλλοδαποί που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα με την Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη κατηγορία της λαθρεμπορίας.

Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/620757/anoigei-o-dromos-gia-na-sothei-to-istoriko-staurodromi-tis-thessalonikis/
Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη…